Rosanne Klerx

Rosanne Klerx
Beeld: ©NTM

Rosanne Klerx

Functie
Communitymanager MaaS
Specialisme
Smart cities, multimodaal reizen, MaaS-standaarden
Standplaats
Utrecht
E-mailadres
rosanne.klerx@ndw.nu

Rosanne is bij NTM communitymanager MaaS (Mobility as a Service). Ze vervult de rol van voorzitter van de Change Advisory Board van de MaaS-standaarden en is strategisch adviseur voor het Strategic Committee. Daarnaast zal je haar vinden bij het afsprakenstelsel, MaaS-waardige OV-consessies overleggen, het MaaS-Lab en andere MaaS gerelateerde evenementen. Nationaal en in het buitenland.

(Werk)ervaring

Rosanne heeft veel ervaring op het gebied van smart cities, smart mobility, en communitymanagement. Sinds 2014 zet Rosanne zich in voor innovatie, met of in een startup(s), binnen de overheid of als consultant. Hiervoor werkte ze als technisch adviseur Smart Mobility bij Rijkswaterstaat. Ze heeft community’s en samenlevingen over de hele wereld gezien: van Hongkong en Australië tot Brussel en Valencia. 

Rosanne als persoon

Als Rosanne iets doet, dan doet ze het goed. Ze is nieuwsgierig en zoekt graag de samenwerking op. Ze is een echte verbinder en initiator. Uitdagingen gaat ze optimistisch te lijf: geef haar een doel en ze vindt een weg!