Digitale Informatiesessie 16 december, 10 uur

Het Nationaal Toegangspunt Mobiliteitsdata (NTM) is van start gegaan. Omdat we benieuwd zijn naar suggesties en graag vragen beantwoorden, organiseren we een digitale informatiesessie van 10.00 uur tot 11.00 uur.

Bovenaanzicht stad

Het NTM zorgt voor een betere vindbaarheid van multimodale mobiliteitsdata, borgt de kwaliteit en is de plek waar vraag en aanbod bij elkaar komt. Publieke dataknooppunten en ministerie van IenW zetten op dit moment het NTM in de steigers. Daarbij zijn we erg benieuwd naar de vragen die spelen en suggesties die leven.

Aanmelden voor interactieve sessie

Daarom organiseren we een informatiesessie over NTM via Teams.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst word je bijgepraat over het doel en de ontwikkelingen van NTM, en luisteren we naar jouw ideeën. Aanmelden doe je door het contactformulier in te vullen, onder vermelding van Aanmelding. Jouw gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden, dan het mogelijk maken van deelname aan deze activiteit. De link naar de informatiesessie ontvang je 15 december.

Abonneren op nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het NTM? Abonneer je dan op ons nieuws door het wekkertje aan te vinken.