Eerste informatiesessie NTM: de digitale beurs

De eerste informatiesessie is een feit: ongeveer 75 belangstellenden lieten zich online informeren over de ontwikkelingen van het Nationaal Toegangspunt Mobiliteitsdata (NTM).

In een interactieve sessie kwamen deelnemers uit allerlei hoeken van de mobiliteitswereld bijeen. Van kennisinstellingen, private partijen, regionale vervoerders tot overheid. Dat zorgde voor interessante inbreng, gesprekken en vragen.

Let op: tekst gaat verder na de foto.

Laptop en koffie vergadering

Digitale markt

In eerste instantie was het de bedoeling in gesprek te gaan op de Mobiliteitsbeurs Houten. Omdat dat niet door kon gaan werd een digitale kraam opgebouwd. Daar werd de NTM-film vertoond en NTM via een presentatie verder werd toegelicht. Deelnemers van de bijeenkomst gaven via peilingen aan welke thema’s en diensten voor hen de meeste prioriteit hebben.

Vragen in een FAQ, volg NTM

Deze inbreng wordt meegenomen in de verder ontwikkeling van NTM. De vragen die in de sessie zijn gesteld, worden opgenomen in de FAQ die binnenkort verschijnt. In de volgende sessie worden de openstaande en nieuw ingekomen vragen beantwoord.

Zo was de informatie misschien interessant voor de deelnemers, maar zeker ook voor de kwartiermakers!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg dan NTM via de nieuwsberichtenservice.